حالت تاریک
سه‌شنبه, 24 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
بانوان کردستان در المپیاد کارکنان ورزش برنز گرفتند
در نخستین المپیاد ورزشی؛

بانوان کردستان در المپیاد کارکنان ورزش برنز گرفتند

نخستین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت ورزش و جوانان در اصفهان آغاز شد و تیم بانوان کردستان در نخستین روز این رقابت‌ها با کسب مقام سوم رشته مهارت‌های چالشی، مدال برنز را کسب کرد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، آیین افتتاحیه نخستین دوره المپیاد ورزشی کارکنان وزارت ورزش و جوانان در بخش بانوان، روز یکشنبه ۲۲ شهریورماه با برگزاری رژه تیم‌های شرکت‌کننده در اصفهان برگزار شد.

این مراسم با حضور علیرضا کلانتری، مدیرکل دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان، ایوب درویشی، معاون سیاسی، اجتماعی استانداری اصفهان، مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.

در نخستین روز این رقابت‌ها، تیم بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان در رشته مهارت‌های چالشی به میدان رفت و با کسب عنوان سومی، نشان برنز این رشته را به دست آورد.

بانوان ورزش و جوانان کردستان با این موفقیت، شروعی قابل توجه در نخستین دوره المپیاد ورزشی کارکنان وزارت ورزش و جوانان داشتند و توانستند نام استان را در جمع تیم‌های برتر این رقابت‌ها قرار دهند.

نخستین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت ورزش و جوانان از ۲۲ تا ۲۷ شهریورماه به میزبانی شهر اصفهان در دو بخش بانوان و آقایان برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان این دوره در رشته‌های دارت، گل‌کوچک، داژبال، بدمینتون و مهارت‌های چالشی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

رقابت‌های بخش بانوان طی روزهای دوشنبه ۲۳ و سه‌شنبه ۲۴ شهریورماه برگزار می‌شود و پس از آن، مسابقات بخش آقایان از چهارشنبه ۲۵ تا جمعه ۲۷ شهریورماه ادامه خواهد داشت و در پایان، نفرات و تیم‌های برتر نخستین دوره این المپیاد معرفی می‌شوند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!