حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
ایستادگی مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرد
امام جمعه سنندج:

ایستادگی مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرد

امام جمعه سنندج با تقدیر از مقاومت مردم کردستان در روزهای بحرانی، تأکید کرد که وحدت و حضور مردم در صحنه، دشمنان را ناکام گذاشت و مسئولان باید برای بهبود معیشت مردم تلاش جدی‌تری داشته باشند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «کردامروز»، ماموستا فائق رستمی امروز در خطبه‌های نماز جمعه مسجد جامع سنندج با قدردانی از همراهی و استقامت مردم کردستان در روزهای سخت اخیر اظهار کرد: مردم استان در ماه‌های گذشته همگام با ملت ایران، با وجود تهدیدها و شرایط دشوار، میدان دفاع از انقلاب و کشور را خالی نکردند و با روحیه‌ای مثال‌زدنی ایستادگی کردند.

وی با اشاره به نقش معنویت و باورهای دینی در حفظ انسجام جامعه افزود: مساجد همواره پایگاه ایمان، آرامش و وحدت مسلمانان بوده‌اند و همین روحیه معنوی سبب شده ملت ایران در برابر فشارها و توطئه‌های دشمنان مقاوم باقی بماند.

امام جمعه سنندج عنوان کرد: حضور مردم در صحنه و حمایت از نظام اسلامی، دشمنان را در رسیدن به اهدافشان ناکام گذاشت و امنیت امروز کشور مرهون همین همدلی و همچنین مجاهدت نیروهای مسلح است.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری مناسک حج، این فریضه الهی را نماد وحدت امت اسلامی دانست و گفت: مسلمانان باید بیش از گذشته بر اشتراکات و همدلی میان خود تأکید کنند، چرا که دشمنان جهان اسلام از اتحاد مسلمانان هراس دارند.

ماموستا رستمی همچنین با تأکید بر ضرورت رسیدگی به مشکلات اقتصادی مردم تصریح کرد: مسئولان و نمایندگان مجلس باید مطالبات معیشتی مردم را با جدیت دنبال کنند و برای کاهش فشارهای اقتصادی و محرومیت‌زدایی اقدامات مؤثرتری انجام دهند.

وی شفافیت در سیاست خارجی، پاسخگویی مدیران و مقابله با فساد اقتصادی را از مطالبات مهم جامعه عنوان کرد و افزود: تقویت اعتماد عمومی در گرو صداقت، مسئولیت‌پذیری و خدمت صادقانه به مردم است.

امام جمعه سنندج در پایان با دعا برای آرامش و امنیت کشورهای اسلامی ابراز امیدواری کرد که ملت‌های مسلمان در سایه وحدت و برادری از جنگ، ناامنی و تفرقه دور بمانند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!