حالت تاریک
شنبه, 07 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
افتتاح طرح‌های صنعتی، کشاورزی و آموزشی در هفته‌دولت
مریوان در مسیر جهش؛

افتتاح طرح‌های صنعتی، کشاورزی و آموزشی در هفته‌دولت

با بهره‌برداری از سیلوی ۱۰ هزار تنی، واحد تولیدی پلی‌اتیلن و چند پروژه ورزشی و عمرانی، مریوان در روز هفته دولت میزبان مجموعه‌ای از طرح‌های توسعه‌ای به ارزش ۸۸۰ میلیارد تومان شد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «کردامروز»، همزمان با هفته دولت و هفته وحدت، شهرستان مریوان شاهد افتتاح مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی، صنعتی، کشاورزی و آموزشی بود؛ طرح‌هایی که به گفته مسئولان، گامی مؤثر در مسیر توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای شاخص‌های اقتصادی و اجتماعی منطقه به شمار می‌روند.

افتتاح سیلوی ۱۰ هزار تنی غلات در مریوان

سیلوی ۱۰ هزار تنی مریوان با زیربنای ۲۸۰۰ مترمربع و با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به مدیریت صدیق رسولی به بهره‌برداری رسید. این واحد صنعتی با هدف تکمیل زنجیره تولید و نگهداری غلات استان ایجاد شده و ظرفیت ذخیره‌سازی ۱۰ هزار تن گندم و سایر غلات را فراهم می‌کند.
 
این پروژه با سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیون ریالی اجرا شده و به گفته مسئولان، نقش مهمی در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، مدیریت ذخایر استراتژیک و تسهیل فرآیند انبارداری برای کشاورزان خواهد داشت و همچنین بهره‌برداری از این سیلو زمینه اشتغال مستقیم ۴ نفر از نیروهای بومی را فراهم کرده است.

بهره‌برداری از واحد تولیدی پلی‌اتیلن کردستان در شهرک صنعتی بیلو

در ادامه برنامه‌های هفته دولت، واحد تولیدی پلی‌اتیلن کردستان با سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد تومان در شهرک صنعتی بیلو مریوان افتتاح شد. این واحد صنعتی با حضور معاون سیاسی استاندار کردستان، فرماندار مریوان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی آغاز به کار کرد. 
 
این مجموعه در حوزه تولید انواع ظروف و گالن‌های پلاستیکی مورد استفاده در بسته‌بندی روغن موتور فعالیت می‌کند و با بهره‌برداری از آن، ۵۰ فرصت شغلی مستقیم برای جوانان منطقه ایجاد شده است.

 مسئولان این طرح را گامی مهم در توسعه صنایع تبدیلی، افزایش ظرفیت تولید و تقویت زیرساخت‌های صنعتی مریوان عنوان کردند.

افتتاح زمین‌های چمن مصنوعی مدارس شهید صادقیان و امیرکبیر

در بخش آموزشی و ورزشی نیز دو زمین چمن مصنوعی در مدارس شهید صادقیان و امیرکبیر مریوان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد و این پروژه‌ها با مشارکت خیرین و اعتبارات دولتی و با هزینه ۲ میلیارد تومان اجرا شده‌اند.  

زمین‌های ورزشی در ابعاد ۱۷×۳۴ متر ساخته شده و دو پروژه مشابه دیگر در مدرسه استثنایی و مرکز جامع سنجش نیز به‌زودی به بهره‌برداری خواهند رسید و این طرح‌ها با هدف توسعه سرانه فضاهای ورزشی مدارس و ایجاد محیط مناسب برای فعالیت‌های پرورشی دانش‌آموزان اجرا شده‌اند.

افتتاح ۷۲ پروژه عمرانی در مریوان؛ ارزش ۸۸۰ میلیارد تومان

در مراسم افتتاح پروژه‌های هفته دولت، علی‌اکبر ورمقانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان با اشاره به حجم گسترده طرح‌های عمرانی استان گفت: در هفته دولت امسال، مجموع پروژه‌های افتتاحاتی استان به ۶۱۰۰ میلیارد تومان و پروژه‌های کلنگ‌زنی به ۴۰۰۰ میلیارد تومان رسیده است؛ رقمی که در مجموع، حجم پروژه‌های توسعه‌ای استان را به ۱۰ هزار میلیارد تومان می‌رساند.

وی افزود: در شهرستان مریوان نیز ۷۲ پروژه با ارزش ۸۸۰ میلیارد تومان افتتاح شده که مستقیماً در اختیار مردم قرار می‌گیرد و در حوزه‌های عمرانی، اقتصادی، آموزشی و فرهنگی تأثیرگذار خواهد بود.

 

نوید توسعه پایدار و پروژه‌های کلان در مریوان

در بخش پایانی این مراسم، نژاد جهانی فرماندار مریوان با اشاره به روند رو به رشد توسعه شهرستان گفت: به‌زودی شاهد بهره‌برداری از پروژه‌های کلان کمربندی غربی و کنارگذر شمالی خواهیم بود؛ طرح‌هایی که تحول بزرگی در شبکه ارتباطی منطقه ایجاد می‌کنند.

وی همچنین از بازنگری در طرح جامع ساماندهی مرز باشماق خبر داد و این اقدامات را نویدبخش آینده‌ای توسعه‌یافته برای مریوان دانست.

 فرماندار با قدردانی از هم‌افزایی ارکان نظام، دستگاه‌های اجرایی و همراهی مردم، تأکید کرد جریان سازندگی در شهرستان با قدرت ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!