
کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد:
اربعین فریاد ماندگار مظلومان تاریخ بر ستم
کارشناس مسائل سیاسی گفت: اربعین حسینی نقطه اوج بیداری ملتها و تجلی فرهنگ مقاومت است و عاشورا هنوز پلی برای رهایی انسان معاصر از تاریکی جهل، ظلم و استبداد است.
محمدمهدی عبدالملکی در گفتگو با خبرنگارفرهنگی پایگاه خبری تحلیلی کردتودی اظهارداشت: واقعه عاشورا تنها یک رویداد تاریخی در مقطع خاصی از تاریخ نیست، بلکه رخدادی تمدنساز و الهامبخش است که قرنهاست بر روح ملتها سایه افکنده و بیداری و مقاومت را در دلها زنده نگه داشته است.
وی افزود: اربعین حسینی این حرکت عظیم مردمی حلقه اتصال عاشورا با زمان حال و آینده است.
کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر اینکه عاشورا فراتر از مرزهای جغرافیایی و زمانی و فرهنگی است که پاسخگوی نیازهای فطری و انسانی بشر در طول تاریخ باشد؛ بیان داشت: رمز ماندگاری عاشورا در تمدنسازی آن نهفته است؛ تمدنی که اگر درست فهم و قرائت نشود، نمیتواند در حل بحرانهای فرهنگی و انسانی امروز جهان مؤثر باشد.
اربعین استمرار حقیقت عاشورا در عصر رسانه
عبدالملکی با تأکید بر نقش کلیدی کاروان تبیینی حضرت زینب کبری (س) و امام سجاد (ع) در ماندگاری پیام عاشورا، بر این باور است که زندهماندن این پیام در طول تاریخ، مرهون جهاد بزرگ رسانهای آن روزگار است.
وی تصریح کرد: اربعین ادامه همان جهاد است؛ فریادی جهانی علیه ظلم، فساد، ریا و سکوت خائنانهای که همواره در برابر جنایتها وجود داشته است.
کارشناس مسائل سیاسی اربعین را مؤلفه تکمیلکننده قیام عاشورا اعلام کرد و بیان داشت: اربعین حرکتی پویا و زنده در دل تاریخ که دشمنان از آن هراس داشته و دارند. آنان بارها کوشیدهاند این شعله را خاموش کنند، اما هر بار ناکام ماندهاند.
وی عنوان کرد: اکنون که جهان در آستانه برگزاری بزرگترین تجمع انسانی یعنی راهپیمایی اربعین قرار دارد، بار دیگر تلاشها برای کمرنگ جلوهدادن این حقیقت آغاز شده است. اما واقعیت چیزی جز درخشش پرشکوه نور حسین (ع) نیست.
عبدالملکی بر این باور است که راهپیمایی اربعین نهتنها یک مناسک دینی، بلکه تبلور آمادگی جهانی برای ظهور تمدن مهدوی است.
وی تأکید کرد: حضور میلیونی مردم، اعلام وفاداری به حقیقت و آمادگی برای دفاع از حق است و این راهپیمایی، پاسخی آشکار به تاریخ است که ما آمادهایم و اجازه نخواهیم داد عاشورا تکرار شود.
فرهنگ عاشورایی راهحل بحران هویت و ظلم عصر حاضر
از نگاه این کارشناس سیاسی، عاشورا یک مکتب است؛ مکتبی که شاگردان آن با آغوش باز مرگ سرخ را پذیرفتهاند، چرا که آن را عزت میدانند و در برابر زور و ظلم سر خم نمیکنند و امروز نیز این فرهنگ میتواند در برابر بحران هویت، بیعدالتی، خشونت و انحرافهای اجتماعی راه نجات بشر باشد.
عبدالملکی به سکوت سنگین دنیای امروز در برابر فجایع انسانی اشاره کرد و اظهارداشت؛ از کودکان گرسنه و زنان بیپناه گرفته تا انسانهایی که قربانی جنگ، خشونت، تروریسم و استعمار رسانهای میشوند، بیآنکه جهان صدای مظلومیتشان را بشنود و سکوت امروز نه بیطرفی که همدستی با ظالمان است و تأکید کرو: اربعین باید به فریاد تبدیل شود؛ فریادی جهانی برای رسواسازی مستکبران و دفاع از مظلومان.
وی گفت: اربعین یادآور آن روزی است که حضرت زینب (س) با جمله عمیق ما رأیتُ إلّا جمیلاً در برابر غرور پوشالی دشمن ایستاد و مسیر حق را برای همیشه روشن ساخت و امروز نیز رسانهها، اهلقلم و صاحبان تریبون باید در این میدان حاضر باشند و نقش خود را در تبیین مسیر ایفا کنند.
عبدالملکی در پایان، اربعین را نماد افتخار، بیداری، شجاعت و پیروزی خون بر شمشیر میداند و خاطرنشان کرد: در برابر تحریفها و توطئهها، این پیام اربعین است که باید طنینانداز شود و دشمنان بدانند ما تا آخر ایستادهایم و پیروزی نهایی از آنِ جبهه حق است.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!