حالت تاریک
جمعه, 10 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
نغمه تمسخر در مرثیه طبیعت سوخته
یادداشت؛

نغمه تمسخر در مرثیه طبیعت سوخته

در حالی‌که جوانان دلیر کردستانی جان خود را برای نجات طبیعت ایران فدا کردند، برخی مزدوران رسانه‌های بیگانه با تمسخر این ایثارها، بار دیگر چهره بی‌رحم و بی‌ریشه خود را در قبال درد مردم آشکار کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، در بحبوحه‌ تلاش‌های مردمی برای مهار آتش‌سوزی‌های گسترده در جنگل‌های زاگرس، جایی که شیرمردانی کردستانی جان خود بر کف اخلاص گذاشتند و در راه نجات طبیعت ایران، آسمانی شدند، برخی از آن‌سوی مرزها، به جای همدلی و همراهی، شمشیر تمسخر و تخریب را از رو بسته‌اند.

مسیح علی‌نژاد، که سال‌هاست در رسانه‌های معاند و وابسته به محافل صهیونیستی فعالیت می‌کند، در یکی از آخرین اظهارنظرهای خود با لحن سخیف و کنایه‌آمیز، تلاش مردم ایران برای مقابله با آتش را با عبارت «آتش با لوله‌کشی گاز خاموش نمی‌شود» به تمسخر گرفت.

 این موضع‌گیری نه‌تنها نشانگر بی‌اطلاعی و بی‌وجدانی کامل او نسبت به واقعیت‌ها است، بلکه به‌نوعی توهین مستقیم به جانباختگان همیار طبیعت محسوب می‌شود؛ کسانی که با دستان خالی و غیرتمندانه در دل شعله‌ها ایستادند و فریاد طبیعت را شنیدند.

نکته مهمی که برخی عامدانه از آن چشم‌پوشی می‌کنند، منشأ طبیعی دود حاصل از آتش‌سوزی‌هاست. دود سفید منتشر شده در ارتفاعات آبیدر، ناشی از سوختن پوشش گیاهی خشک و درختان است و هیچ‌گونه ارتباطی با موضوعات انحرافی و ساختگی که در فضای مجازی مطرح می‌شود ندارد.

این تلاش‌ها برای جهت‌دهی سیاسی به یک بحران طبیعی، نه‌تنها غیرحرفه‌ای است بلکه بی‌احترامی به جان‌باختگان و نیروهای مردمی داوطلب نیز هست.

علی‌نژاد سال‌هاست که با دریافت بودجه‌های کلان از دولت‌های متخاصم و رسانه‌های صهیونیستی، در مسیری قدم می‌زند که هدفی جز تضعیف وحدت ملی، نادیده‌ گرفتن دردهای مردم، و توهین به ارزش‌های انسانی جامعه ایرانی ندارد. این‌بار نیز، با نادیده گرفتن جان‌فشانی‌های جوانان فعال در حوزه محیط زیست، تنها به‌دنبال بهره‌برداری تبلیغاتی از رنج مردم بود، نه همدلی با آنان.

تاریخ ایران این خیانت‌های رسانه‌ای را فراموش نخواهد کرد. مردمی که فرزندان‌شان را در دل آتش از دست می‌دهند، اجازه نخواهند داد کسانی که هیچ سهمی در ساختن ندارند، این‌گونه به ویرانی اخلاق و حقیقت بپردازند.

نویسنده: بهار محمدی فعال رسانه‌ای

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!