حالت تاریک
یکشنبه, 15 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
ماراب، در مسیر آبادانی و روشنای فردای روستا
در راستای طرح هادی انجام شد؛

ماراب، در مسیر آبادانی و روشنای فردای روستا

فاز جدید طرح هادی روستای ماراب کامیاران با اعتبار بیش از ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید؛ طرحی که با آسفالت ۹ هزار و ۵۰۰ مترمربع از معابر، گامی برای آبادانی و ارتقای کیفیت زندگی روستاییان است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، روستا، تنها مجموعه‌ای از خانه‌ها و کوچه‌ها در پهنه‌ای از طبیعت نیست؛ روستا بخشی از هویت سرزمین، روایتگر زندگی و تلاش مردمانی است که سال‌ها در کنار زمین، آب و طبیعت زیسته‌اند و چراغ زندگی را در دورترین نقاط روشن نگه داشته‌اند.

آبادانی روستاها، در حقیقت سرمایه‌گذاری برای حفظ این چرخه ارزشمند و فراهم‌کردن زمینه‌ای برای زندگی شایسته‌تر مردمانی است که سهم مهمی در پایداری اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مناطق دارند.

در سال‌های اخیر، اجرای طرح‌های عمرانی در روستاها، به‌ویژه طرح هادی، به یکی از مهم‌ترین مسیرهای توسعه متوازن و بهبود زیرساخت‌های روستایی تبدیل شده است؛ طرحی که اگرچه در ظاهر با آسفالت یک معبر، جدول‌گذاری یا بهسازی یک کوچه شناخته می‌شود، اما در واقع بخشی از یک نگاه گسترده‌تر به آینده روستاهاست.

بهبود راه‌های دسترسی، ساماندهی بافت روستایی، ارتقای بهداشت محیط و تسهیل رفت‌وآمد، همه و همه می‌توانند کیفیت زندگی ساکنان روستا را دگرگون کنند و زمینه را برای ماندگاری جمعیت و رونق بیشتر زندگی روستایی فراهم آورند.

در شهرستان کامیاران نیز حرکت در مسیر توسعه و آبادانی روستاها ادامه دارد و هر پروژه عمرانی، بخشی از این مسیر را هموار می‌کند. روستای ماراب، از روستاهای پرجمعیت بخش مرکزی این شهرستان، یکی از نمونه‌های این تلاش برای ارتقای زیرساخت‌های روستایی است؛ جایی که اجرای مرحله جدید طرح هادی، سیمای معابر را دستخوش تغییر کرده و گامی دیگر برای فراهم‌کردن محیطی مناسب‌تر برای زندگی اهالی برداشته است.

در همین راستا، فاز جدید طرح هادی و بهسازی معابر روستای ماراب با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اجرا و به بهره‌برداری رسید؛ پروژه‌ای که با همراهی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بخشداری مرکزی و دهیاری روستا، جلوه‌ای از هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای توسعه زیرساخت‌های روستایی را به نمایش گذاشت.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان کامیاران در تشریح این پروژه اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌ها و آبادانی مناطق روستایی، عملیات اجرای طرح هادی در روستای ماراب، واقع در ۱۳ کیلومتری شهر کامیاران، به پایان رسیده است.

مرادی با اشاره به جمعیت روستا افزود: ماراب بیش از ۳۸۰ خانوار را در خود جای داده است و در این مرحله از اجرای طرح هادی، عملیات آسفالت معابر به مساحت ۹ هزار و ۵۰۰ مترمربع و با صرف اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان انجام شده است.

وی ادامه داد: پیش از اجرای عملیات آسفالت، زیرسازی معابر به مساحت ۹ هزار و ۵۰۰ مترمربع انجام شد و عملیات جدول‌گذاری نیز به طول ۸۳۵ متر، با همکاری و هم‌افزایی مطلوب بخشداری مرکزی و دهیاری روستای ماراب به اجرا درآمد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان کامیاران با تأکید بر اهمیت تداوم اجرای طرح‌های هادی در روستاها خاطرنشان کرد: این طرح‌ها نقش مؤثری در ارتقای بهداشت محیط، تسهیل تردد، ساماندهی معابر و بهبود شاخص‌های کیفیت زندگی روستاییان دارند.

اجرای چنین طرح‌هایی در روستاهای شهرستان کامیاران، تنها به تغییر چهره معابر محدود نمی‌شود؛ بلکه می‌تواند بخشی از مسیر توسعه پایدار روستایی را هموار کرده و با ایجاد زیرساخت‌های مناسب‌تر، زمینه را برای زندگی مطلوب‌تر و ماندگاری جمعیت در این مناطق فراهم کند؛ مسیری که مقصد آن، آبادانی بیشتر روستا و کیفیت بهتر زندگی برای مردمانی است که ریشه‌های زندگی‌شان با این سرزمین گره خورده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!