
فرمانده انتظامی بیجار خبر داد:
دستگیری سارق کابل مخابرات در بیجار
فرمانده انتظامی شهرستان بیجار از دستگیری سارق حرفه ای سیم و کابل مخابراتی با هشت فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.
واحد مظفری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، اظهارداشت: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل مخابراتی در سطح شهرستان بیجار بررسی موضوع بصورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی با انجام اقدامات دقیق و تخصصی موفق شدند عامل و متهم اصلی این سرقت ها را شناسایی و در یک عملیات کاملا هماهنگ او را دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان بیجار در پایان خاطر نشان کرد: متهم در تحقیقات اولیه پلیس به ۸ فقره سرقت سیم و کابل مخابراتی در سطح شهرستان اعتراف که پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!