حالت تاریک
شنبه, 25 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
پیاده‌روی اربعین نمایش ارادت به امام حسین(ع)
«کُردتودی» گزارش می‌دهد؛

پیاده‌روی اربعین نمایش ارادت به امام حسین(ع)

مردم ولایت‌مدار مریوان در روز اربعین حسینی با حضور پرشور در راهپیمایی پیاده‌روی اربعین از ابتدای موکب‌ها تا انتهای پایانه مرز باشماق ارادت خود به سیدالشهدا (ع) و حضرت ولی‌عصر (عج) را به نمایش گذاشتند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، همزمان با سالروز اربعین حسینی مردم ولایتمدار مریوان با حضوری چشمگیر و پرشور در مسیر پیاده‌روی از ابتدای موکب‌ها تا انتهای پایانه مرز باشماق، ارادت خود را به ساحت مقدس سیدالشهدا (ع) و حضرت ولی‌عصر (عج) ابراز کردند و این حرکت معنوی بار دیگر عشق و وفاداری مردم به امام حسین(ع) را به تصویر کشید.

 

در طول مسیر، موکب‌های متعدد با ارائه خدمات فرهنگی و پذیرایی، فضایی گرم و صمیمی به زائران بخشیدند و زائران با دل‌های پُر از امید و عشق به مسیر حرکت کردند و فضای معنوی و حماسی حاکم بر این پیاده‌روی نمونه‌ای از شور حسینی و انتظار مهدوی را خلق نمود.

 

پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، در ابتدای پایانه مرز باشماق مراسم سخنرانی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین هادی حیدری کبیر معاون فرهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین هادی حیدری کبیر معاون فرهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در شب اربعین حسینی در مرز باشماق مریوان به ایراد سخنرانی پرداخت و با شوق و اشتیاق فراوان به حضار یادآور شد که در برابر زحمات پیامبر خدا باید پاسخی درخور داد.

حجت‌الاسلام حیدری کبیر در سخنان خود ابتدا به ابراز احترام و محبت به اهل بیت پیامبر(ص) پرداخت و بر نیاز به مودت و دوستی با آنها تاکید کرد. 

وی از آیات قرآن برای تقویت سخنانش بهره برد و گفت: ای پیامبر، به امت بگو اگر می‌خواهند اجر پیامبری تو را بجا آورند جز با محبت اهل بیت(ع) ممکن نیست.

وی به جمعیت حاضر اشاره کرد و گفت: ای خدای عالم، ای پیامبر بزرگ رحمت، ما عاشقانه اهل بیت تو را دوست داریم.

 

معاون فرهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به زحمات خادمان در مرز باشماق اشاره کرد که شبانه‌روز در مرز ایستاده‌اند تا زائرین را خدمت کنند و افزود: این عاشقانه نوکری از دل ناشی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: امشب مصادف با شب جمعه و شب ویژه زیارت اباعبدالله(ع) است و همچنین به روزهای گذشته اشاره کرد که تعدادی از خادمان، لباس نوکری را برگزیده و برای خدمت به زائران کربلا مانده‌اند.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش، با داستانی از امام صادق(ع) به محک محبت انسان‌ها اشاره کرد و گفت: محبت ما به اهل‌بیت(ع) به هیچ قیمتی قابل مقایسه نیست.

حجت‌الاسلام حیدری کبیر همچنین به برکت حضور زائران اباعبدالله(ع) اشاره کرد و گفت: این مکان امروز مقدس شده و ما به عنوان نوکران اهل‌بیت(ع) در این مسیر ایستاده‌ایم.

 

وی به افتخار ملی ایرانیان در ایستادن پای پرچم سیدالشهدا(ع) اشاره کرد و گفت: امروز همه ما ایرانی هستیم و با افتخار به ریشه‌های خود می‌کوشیم.

معاون فرهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در پایان سخنانش، خواسته‌ای از مردم داشت تا ضمن همدلی و اتحاد به پاس زحمات اهل‌بیت(ع) هر روز را به عنوان فرصتی برای تقویت محبت و انس با اهل‌بیت(ع) بشمارند و بر آن عهد و پیمانی که با سیدالشهدا(ع) بسته‌اند، پایبند باشند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!