حالت تاریک
پنج‌شنبه, 22 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
دور ششم مذاکرات با یک برگ برنده
گزارش؛

دور ششم مذاکرات با یک برگ برنده

دور ششم گفتگوهای غیرمستقیم در حالی برگزار خواهد شد که ایران با برگ برنده عملیات اطلاعاتی علیه رژیم صهیونیستی در مذاکرات حاضر خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی» به نقل از شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ در حالی سخنگوی وزارت امور خارجه از برگزاری دور تازه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در هفته آتی خبر داده است که دور ششم گفتگوها با دوره‌های قبل متفاوت‌تر خواهد بود.

 آمریکا در پنج دوره مذاکرات غیرمستقیم به میزبانی عمان بر مسئله تعطیلی تأسیسات هسته‌ای ایران و رساندن سطح غنی‌سازی به صفر تأکید کرده است.

 موضوعی که ایران همواره آن را به‌عنوان خط‌قرمز خود اعلام کرده است.

 رهبر انقلاب اسلامی در جریان سخنرانی در سالگرد ارتحال بنیان‌گذار انقلاب اسلامی فرمودند: دشمنان ما روی غنی‌سازی اورانیوم تکیه کرده‌اند، روی این انگشت گذاشته‌اند. صنعتِ هسته‌ایِ با این عظمت، بدون داشتن توانایی غنی‌سازی یک چیز بی‌فایده است، زیرا برای سوخت نیروگاه‌هایمان باید دستمان را دراز کنیم به [طرف] دیگران.

 این سخنان رهبر انقلاب به معنای آن است که ایران قوی برای استقلال ملی نیازمند غنی‌سازی اورانیوم است.

 البته فشار آمریکا برای تعطیلی غنی‌سازی اورانیوم بدون شک تحت‌تأثیر شانتاژهای رژیم صهیونیستی است.

 رژیم هسته‌ای با داشتن کلاهک هسته‌ای عامل ناامنی در منطقه غرب آسیا است با این حال با فضاسازی رسانه‌ای و نفوذ در گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی جامعه در همواره تلاش کرده است تا جامعه جهانی را علیه فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران بسیج کند.

 حالا اما عملیات اطلاعاتی ایران علیه رژیم صهیونیستی، زمینه را برای افشای فعالیت‌های پنهانی صهیونیست‌ها در حوزه هسته‌ای کنار خواهد زد.

 جمهوری اسلامی ایران با انجام یک عملیات اطلاعاتی موفق توانسته است ضربه محکمی بر پیکره اطلاعاتی رژیم وارد کند.

 ضربه‌ای که می‌تواند مسیر گفتگوهای ایران و ایالات متحده را تحت تأثیر قرار دهد علاوه بر آن می‌تواند از همکاری‌های مشترک رژیم صهیونیستی با یک نهاد بین‌المللی که باید بی‌طرفی رسالت اصلی آن باشد پرده برخواهد داشت.

اطلاعاتی برای پاسخ بهتر به حمله احتمالی اسرائیل

 فؤاد ایزدی، کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با راه دانا؛ با اشاره به تأثیر عملیات اطلاعاتی ایران علیه رژیم صهیونیستی بر دور تازه مذاکرات غیرمستقیم ایران و ایالات متحده که هفته آتی از سر گرفته می‌شود گفت: با توجه به اینکه یک هماهنگی بین رژیم صهیونیستی و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سال‌ها پیش وجود داشته است و این هماهنگی کاملاً محرز بوده است می‌توان گفت قطعاً این عملیات اطلاعاتی بر روند مذاکرات تأثیرگذار خواهد بود.

 وی با اشاره به اینکه تا قبل از این سندی برای اثبات این مسئله تا به امروز به‌صورت سیستماتیک در دسترس نبوده است تصریح کرد: به نظر می‌رسد مجموعه اسنادی که از درون رژیم صهیونیستی به دست آمده می‌تواند این همکاری‌ها را اثبات کند.

 این کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به تأثیر این مسئله عنوان کرد: اتهاماتی که آژانس به ایران می‌زند با هماهنگی با رژیم صهیونیستی است و اگر سند این هماهنگی پشت پرده افشا شود جایگاه آژانس را که باید به‌عنوان یک نهاد بین‌المللی بی‌طرف باشد در عمل به این سمت هدایت خواهد کرد که این نهاد بین‌المللی کارگزار رژیم صهیونیستی و ایالات متحده است.

 ایزدی با اشاره به اینکه این مسئله شرایط را برای گزارش‌های آژانس تبدیل به گزارش‌های یک نهاد کارگزار خواهد کرد ادامه داد: آژانس جایگاه و ارزش خود را از دست خواهد داد.

 وی با اشاره به حمایت‌های کشورهای اروپایی از برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی تصریح کرد: ذیل NPT همه کشورهای عضو نه‌تنها باید مانع توسعه تسلیحاتی اتمی سایر کشورها شوند؛ بلکه باید تسلیحات اتمی خودشان را نیز از بین ببرند در حالی که کشورهای اروپایی نه‌تنها تسلیحات خود را از بین نبردند؛ بلکه به رژیم صهیونیستی نیز در گسترش آن کمک کردند .

 این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: به نظر می‌رسد اطلاعات به دست آمده هم به کشور برای ارائه سند در حوزه‌هایی که گمانه‌زنی وجود داشت؛ اما سندی در این زمینه در اختیار نبود کمک می‌کند و هم به شناسایی مراکز مهم صهیونیستی کمک خواهد کرد تا اگر رژیم بخواهد علیه ایران حمله نظامی کند، دقت بیشتری برای پاسخ از سوی ایران صورت گیرد.

 ایزدی خاطرنشان کرد: این ضربه اطلاعاتی ضربه مهمی است و قطعاً کمک قابل‌توجه به کشور خواهد کرد.

 حالا باید منتظر آغاز دور تازه مذاکرات غیرمستقیم بود تا نحوه استدلال ایالات متحده و فضاسازی صهیونیست‌ها را در مواجهه با برگ برنده ایران دید.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!