حالت تاریک
جمعه, 03 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
حضور هندبالیست کردستانی در رقابت‌های قهرمانی آسیا
مسابقات قهرمانی مردان آسیا برگزار شد؛

حضور هندبالیست کردستانی در رقابت‌های قهرمانی آسیا

در ادامه مسابقات هندبال قهرمانی مردان آسیا ۲۰۲۶ که در کویت برگزار شد، تیم ملی هندبال ایران از ساعت ۲۰:۳۰ دوشنبه ۲۹ دی‌ماه برای صعود به مرحله بعدی رودرروی ژاپن قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی» به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان کردستان، در ادامه مسابقات هندبال قهرمانی مردان آسیا ۲۰۲۶ که در کویت برگزار شد، تیم ملی هندبال ایران از ساعت ۲۰:۳۰ دوشنبه ۲۹ دی‌ماه برای صعود به مرحله بعدی رودرروی ژاپن قرار گرفت و در پایان با نتیجه نزدیک ۲۹ - ۳۰ مغلوب حریف خود شد و از راه یابی به مرحله فینال باز ماند.

 شاگردان رافائل کاستیلو، در حالی با نتیجه ۳۰ - ۲۹ شکست را از تیم ژاپن پذیرفتند که تا ثانیه‌های پایانی از حریف خود پیش بودند و در مجموع دست بالاتر را در مسابقه داشتند، حتی در ثانیه آخر هم پویا نوروزی‌نژاد گل تساوی را برای ایران زد که داوران بعد از بازبینی صحنه آن را مردود اعلام کردند.

بر این اساس، «آرمان رحمانی» هندبالیست شایسته کردستانی نیز در این مسابقات تیم ملی هندبال بزرگسالان کشورمان را همراهی کرد.

 ایران در دیدار نخست ۲۴ بر ۲۲ نتیجه را به عربستان واگذار کرد و ژاپن در گام نخست ۴۵-۲۳ استرالیا را از پیش رو برداشت.

 در دور دوم ایران ۳۹ - ۱۳ استرالیا را گل‌باران کرد و ژاپن ۲۷ بر ۲۴ مغلوب عربستان شد.

 در گروه ایران، عربستان با سه پیروزی و ۶ امتیاز اول شد، ژاپن با ۴ امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت، ایران با ۲ امتیاز سوم شد و استرالیا بدون امتیاز در جایگاه چهارم ایستاد.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!