حالت تاریک
شنبه, 10 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
پلمب ۱۱ واحد صنفی متخلف در مریوان
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان خبر داد:

پلمب ۱۱ واحد صنفی متخلف در مریوان

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان با آغاز گشت‌های مشترک نظارتی در مسیرهای منتهی به مرز باشماق، گفت: طی دو هفته گذشته ۱۱ واحد صنفی متخلف پلمب شده و نظارت‌ها برای صیانت از حقوق زائران اربعین تشدید شده است.

حسین رحیمیان مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «کردامروز»، در جریان بازدید میدانی از بیمارستان سیار شهید شیخ‌الاسلام و مواکب مستقر در مرز باشماق مریوان، از اجرای گسترده گشت‌های مشترک نظارتی در مسیرهای منتهی به این مرز خبر داد و تأکید کرد: برخورد با تخلفات صنفی و بهداشتی در ایام اربعین با جدیت و بدون اغماض دنبال می‌شود.

رحیمیان با اشاره به ظرفیت‌های ایجادشده در مرز باشماق طی سال گذشته و شرایط مناسب آب‌وهوایی این منطقه از زائران خواست مسیر باشماق را به‌عنوان یکی از مسیرهای اصلی تردد خود انتخاب کنند.

وی گفت: گشت‌های نظارتی تعزیرات حکومتی استان از دو هفته پیش با مشارکت دستگاه‌های متولی از جمله: صمت، جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، شبکه بهداشت و درمان و دامپزشکی آغاز شده و روزانه در سطح شهر مریوان و مسیرهای منتهی به مرز باشماق فعال هستند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان افزود: واحدهای مختلف خدمات‌رسان به زائران شامل: پارکینگ‌ها، رستوران‌های بین‌راهی، پایانه مرزی و سایر مراکز مرتبط در این مدت مورد بازرسی قرار گرفته‌اند. 

وی در ادامه گفت: در دو هفته گذشته، پرونده‌های متعددی توسط ضابطین تشکیل و بلافاصله در تعزیرات شهرستان رسیدگی شده است و همچنین ۱۱ واحد صنفی با دستور قاضی محترم تعزیرات پلمب شده‌اند.

رحیمیان تأکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در قیمت‌گذاری، نرخ‌گذاری و رعایت مقررات بهداشتی برخورد تعزیرات حکومتی شهرستان مریوان با متخلفان شدید و فوری خواهد بود.

وی در پایان از مردم و زائران خواست در صورت مشاهده تخلفات صنفی، بهداشتی یا خدماتی موضوع را از طریق سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی یا سامانه اینترنتی tazirat135.ir گزارش کنند و افزود: شهروندان می‌توانند لحظه‌به‌لحظه از نتیجه شکایت خود در همین سامانه مطلع شوند.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!