حالت تاریک
چهارشنبه, 15 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
افتتاح و تجهیز ۳ طرح ورزشی در کردستان
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان خبر داد:

افتتاح و تجهیز ۳ طرح ورزشی در کردستان

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان گفت: ۳ پروژه و طرح ورزشی همزمان با گرامیداشت هفته جوان و دهه مبارک فجر در استان کردستان تجهیز و به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کردامروز» به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان کردستان، فرزاد خاکی از افتتاح و بهره‌برداری دو پروژه ورزشی در استان کردستان همزمان با هفته جوان و دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: در این ایام همچنین یک خانه ورزش روستایی تجهیز و در اختیار جوانان قرار می‌گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان با اشاره به این‌که این پروژه‌ها همزمان با چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران افتتاح می‌شوند، افزود: بر این اساس، دو زمین چمن مصنوعی بزرگ در شهرستان‌های سقز و بانه که عملیات ساخت آن‌ها به پایان رسیده است، آماده بهره‌برداری هستند.

وی تصریح کرد: زمین فوتبال چمن مصنوعی ورزشگاه جهان‌پهلوان تختی شهر بانه و زمین فوتبال چمن مصنوعی بلوار تربیت شهر سقز از جمله پروژه‌های ورزشی هستند که در این ایام به بهره‌برداری خواهند رسید.

خاکی در ادامه با اشاره به تجهیز خانه ورزش روستایی «مازوج‌دار» از توابع شهرستان سقز اظهار داشت: این خانه ورزش با هدف توسعه و ترویج فرهنگ ورزش و فعالیت‌های تربیت‌بدنی در مناطق روستایی تجهیز شده و در اختیار جوانان و اهالی این روستا قرار خواهد گرفت.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!