حالت تاریک
پنج‌شنبه, 29 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
توانمندسازی بانوان محور برنامه‌های قرارگاه زن‌ و تعالی
مسئول بسیج جامعه زنان کردستان عنوان کرد:

توانمندسازی بانوان محور برنامه‌های قرارگاه زن‌ و تعالی

بتول سرکانی گفت: قرارگاه تعالی زن و خانواده در کردستان با هدف تقویت هویت زن مسلمان و افزایش نقش‌آفرینی بانوان در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی فعالیت می‌کند و برنامه‌های متنوعی شامل جشنواره‌ها و رویدادهای توانمندسازی اجرا می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، بتول سرکانی ظهر امروز در جلسه قرارگاه تعالی زن و خانواده که در سنندج برگزار شد با بیان اهداف ایجاد قرارگاه تعالی زن و خانواده، گفت: این قرارگاه با هدف هماهنگی بین معاونت‌ها، جلوگیری از تداخل و موازی‌کاری برنامه‌ها و افزایش اثربخشی فعالیت‌ها در حوزه زنان و خانواده ایجاد شده است و محور اصلی فعالیت‌های قرارگاه، جوانان و نقش‌آفرینی بانوان در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی است.

مسئول بسیج جامعه زنان کردستان به عملکرد سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و افزود: در این سال، ۳۶ برنامه در سطح ۳۴ حوزه و ۴۰۰ پایگاه محلات و ۱۹ قشر اجرایی شد و همچنین، 6 جلسه قرارگاه با ریاست معاون اجرایی برگزار شده است که همگی با هدف تحقق برنامه‌های قرارگاه و هم‌افزایی بین اقشار بوده است.

وی به برنامه‌های سه ماهه سوم اشاره کرد و گفت: از جمله برنامه‌ها می‌توان به جشنواره نهال، جشنواره ایراندخت، رویداد طنین رسانه و رویداد باهنران اشاره کرد که این برنامه‌ها با محوریت توانمندسازی کودکان، ترویج هویت زن مسلمان، اشتغال‌زایی بانوان، الگوسازی چهره‌های زن تراز انقلاب و معرفی زنان جریان‌ساز اجرا می‌شوند.

سرکانی افزود: قرارگاه پنج کارگروه تخصصی دارد که شامل عفاف و حجاب، تقویت هویت زن مسلمان، مادر و کودک، فرزندآوری و اشتغال‌زایی است و هدف اصلی این کارگروه‌ها تقویت هویت زن مسلمان و ارتقای مشارکت بانوان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است.

وی با اشاره به فعالیت‌های جشنواره ایراندخت گفت: این جشنواره با هدف ترویج پوشش ایرانی اسلامی و جمع‌آوری آثار پژوهشی و هنری برگزار می‌شود و بهترین آثار به مرحله تولید انبوه و سطح ملی راه خواهند یافت.

همچنین رویداد رسانه‌ای «حریم رسالت» با هدف معرفی چهره‌های زن تراز انقلاب اسلامی و روایت‌گری دستاوردهای بانوان در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی و رویداد «باهنران» با محوریت بازنمایی هویت و نقش زن ایرانی در مسیر تمدن نوین از دیگر برنامه‌های شاخص قرارگاه هستند.

 

حجت‌الاسلام طاها توکلی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در کردستان در ادامه با اشاره به جایگاه حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان الگوی زنان و خانواده گفت: جلسه امروز فرصتی است برای تبیین اهمیت نقش زنان مسلمان به عنوان مادر، همسر و مربی فرزندان در ارتقای فرهنگ خانواده و جامعه اسلامی.

حجت‌الاسلام توکلی با بیان اینکه زنان می‌توانند همزمان با حفظ ویژگی‌های زنانه، در عرصه‌های اشتغال و کارآفرینی نیز تأثیرگذار باشند، افزود: استفاده از ابزارهای رسانه‌ای، هنری و فرهنگی برای انتقال مفاهیم خانواده و زن در جامعه ضروری است و جشنواره‌ها و برنامه‌های فرهنگی نباید صرفاً نمادین باشند، بلکه باید اثرگذار و مستمر باشند.

وی با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و بومی استان کردستان گفت: فرهنگ غنی، آداب و رسوم و هنر مردم کردستان می‌تواند در تقویت پیام‌های فرهنگی و آموزشی خانواده نقش موثری ایفا کند و هم‌زمان با رعایت حریم‌ها و آموزه‌های دینی، از خلاقیت و هنر برای اثرگذاری بیشتر استفاده شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در کردستان خاطرنشان کرد: تأثیرگذاری در حوزه زن و خانواده از خودمان و خانواده‌هایمان شروع می‌شود و این رسالت باید به‌طور مستمر در جامعه گسترش یابد تا شاهد تحکیم بنیان خانواده و ارتقای سطح فرهنگی زنان و دختران در استان باشیم.

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!