حالت تاریک
سه‌شنبه, 03 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
اقتدار ایران متکی به نیروهای مسلح است
عالم اهل‌سنت کردستان:

اقتدار ایران متکی به نیروهای مسلح است

عالم اهل‌سنت کردستان گفت: جمهوری اسلامی ایران با اتکال به خداوند متعال، اتکاء به مردم مؤمن و پرآوازه ایران اسلامی تحت هیچ شرایطی تعرض به تمامیت سرزمینی، حاکمیت و امنیت ملی خود را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت.

ماموستا احسن اداک در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی» اظهار داشت: در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایت‌کار ایالات متحده آمریکا به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، فرزندان غیور ایران‌زمین، پایگاه العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار دادند.

عالم اهل‌سنت کردستان عنوان کرد: این پایگاه، مقر سرفرماندهی نیروی هوایی و بزرگ‌ترین دارایی راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است، این یعنی ایران، قدرت اول منطقه است و بر همه چیز اشراف کامل دارد.

وی در ادامه افزود: پیام اقدام قاطع فرزندان غیور در نیروهای مسلح برای کاخ سفید و متحدانش واضح و روشن است، آمریکا و متحدانش بدانند، جمهوری اسلامی ایران با اتکال به خداوند متعال، اتکاء به مردم مؤمن و پرآوازه ایران اسلامی تحت هیچ شرایطی تعرض به تمامیت سرزمینی، حاکمیت و امنیت ملی خود را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت.

 وی اذعان داشت: با مداخله و تجاوز صریح آمریکا در ایران، روشن شد که شرارت صهیونیست‌ها امتداد طراحی آمریکا است، لذا در این دفاع ملی، پایگاه‌ها و اهداف نظامی متحرک آمریکا در منطقه خاورمیانه، نه نقطه قدرت، بلکه نقطه‌ضعف بزرگ آنها خواهد بود.

 اداک در ادامه یادآور شد: ایران اسلامی در هیچ معرکه‌ای در جنگ‌ها، حتّی با آمریکا گلوله اوّل را شلّیک نکرده و پس از حمله دشمن از خود دفاع کرده و ضربت متقابل را محکم وارد ساخته است.

 وی تصریح کرد: آمریکایی‌ها، بر این تصور که ایران نیز همچون سایر کشورهای خاورمیانه نظیر سوریه، عراق، لبنان، فلسطین و یمن که به خاک و سرزمین آنها تجاوز کرده است می‌تواند در امور ایران مداخله کند، اما نیروهای مسلح کشورمان با این اقدام به دشمن فهماندند که ایران، هیچ اقدامی را بدون پاسخ نخواهد گذاشت.

 عالم اهل‌سنت کردستان تأکید داشت: اتحاد و همکاری کشورهای اسلامی قطعاً زمینه‌ساز حل مشکلات منطقه خواهد بود و به همین دلیل استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا از همکاری و نزدیکی کشورهای اسلامی و شکل‌گیری یک قدرت اسلامی نگران است، آمریکا یک خطر برای بشریت است و امکان مهار آن نیز وجود دارد.

وی تشریح کرد: سلاح اصلی آمریکا هم در این منطقه، نفوذ در مراکز حسّاس و تصمیم‌گیر ایجاد تفرقه است، ایجاد تزلزل در عزم ملّی ملت‌ها است، شکسته‌شدن چهره خبیث آمریکا که به‌صورت عملیاتی، نه تبلیغاتی و صرفاً کلامی، این یک دستاورد بسیار بزرگ توسط انقلاب اسلامی است.

 وی متذکر شد: امروز شاهد اقتدار ایران اسلامی هستیم و اتفاقی مهم رخ‌داده که تمامی ظرفیت سیاسی نخبگان، ظرفیت مردمی و شهروندی و تمامی ظرفیت نیروهای مقتدر مسلح ما هماهنگ شده و همه آنها یک فریاد دارند که از استقلال و هیمنه ملی خود دفاع خواهیم کرد.

 اداک در پایان خاطرنشان کرد: به دشمنان ایران عزیز یادآوری می‌کنیم که دوره بزن‌ودررو به سر آمده است، اراده نیروهای مسلح مقتدر مردمی کشور هرگونه اقدام متجاوزانه آمریکا، منجر به تسریع در فروپاشی ارکان نظامی‌اش در منطقه و تحقق آرمان مشترک امت اسلامی و ملت‌های آزادی‌خواه جهان در محو غده سرطانی صهیون خواهد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!