حالت تاریک
دوشنبه, 03 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
آتش‌سوزی در تالاب بین‌المللی زریبار مریوان مهار شد
رئیس اداره محیط زیست مریوان:

آتش‌سوزی در تالاب بین‌المللی زریبار مریوان مهار شد

رئیس اداره محیط زیست مریوان گفت: بخشی از پوشش گیاهی تالاب زریبار مریوان عصر دیروز در آتش سوخت اما با همکاری نیروهای امدادی و مردم شعله‌ها پس از چند ساعت مهار شد.

مهدی بالیده در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، اعلام کرد: عصر روز گذشته بخشی از نیزارهای تالاب بین‌المللی زریبار دچار آتش‌سوزی شد و این حادثه که از حدود ساعت ۱۶ آغاز شد به دلیل وزش باد به سرعت گسترش یافت و بخش‌هایی از پوشش گیاهی تالاب را دربر گرفت.  

به گفته  رئیس اداره محیط زیست مریوان، نیروهای محلی، آتش‌بانان و تیم‌های حفاظت محیط‌زیست در عملیات مهار آتش مشارکت داشتند و پس از چند ساعت تلاش موفق شدند شعله‌ها را خاموش کنند.

بالیده افزود: علت دقیق حادثه هنوز مشخص نیست، اما برخی گزارش‌ها احتمال دخالت عامل انسانی را مطرح می‌کنند.  

وی هشدار داد: تکرار چنین حوادثی تهدیدی جدی برای زیستگاه پرندگان بومی و مهاجر، تنوع زیستی و پایداری اکولوژیکی تالاب زریبار محسوب می‌شود. 

رئیس اداره محیط زیست مریوان از مردم خواست از روشن کردن آتش در اطراف تالاب خودداری کنند و در صورت مشاهده دود یا آتش سریعاً موضوع را به نیروهای مربوط اطلاع دهند.  

بالیده همچنین به یک باور نادرست در میان برخی افراد اشاره کرد و گفت: این تصور که نیزارها باعث کم‌آبی و خشک شدن تالاب می‌شوند، غلط است؛ زیرا نیزارها خود بخش مهمی از اکوسیستم تالاب هستند و نقش حیاتی در حفظ پایداری آن دارند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!