حالت تاریک
شنبه, 21 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
پیوند فرهنگی ایران و اقلیم کردستان ناگسستنی است
معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب ایران:

پیوند فرهنگی ایران و اقلیم کردستان ناگسستنی است

معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب ایران با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب از حضور حدود ۳۰۰ ناشر غیراستانی در این رویداد خبر داد و گفت: حضور ناشران و مهمانان اقلیم کردستان نشان می‌دهد پیوندهای فرهنگی و مردمی همچنان مستحکم است.

مهدی محسنی، معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران، در حاشیه برگزاری نمایشگاه کتاب استان کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی» ضمن قدردانی از مسئولان استان برای برگزاری این رویداد فرهنگی اظهار کرد: از طرف مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، دکتر حیدری، و معاون محترم وزیر، دکتر جوادی، از مسئولان استان کردستان که برای برگزاری این نمایشگاه تلاش کردند، قدردانی می‌کنم.

وی همچنین از رسانه‌های فعال استان، به‌ویژه رسانه‌هایی که اخبار و روند برگزاری نمایشگاه کتاب کردستان را پوشش می‌دهند، تشکر کرد و افزود: امیدواریم نمایشگاه کتاب استان کردستان نمایشگاه خوبی باشد و بتواند در توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در این استان مؤثر واقع شود.

معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران با اشاره به ویژگی‌های این دوره از نمایشگاه کتاب استان کردستان گفت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این دوره، برگزاری نمایشگاه پس از حدود ۷ تا ۸ سال وقفه است و همین مسئله نشان‌دهنده همت و تلاش مسئولان برای برگزاری یک رویداد بزرگ فرهنگی در استان است.

محسنی ادامه داد: در نمایشگاه‌های استانی کتاب، به‌طور معمول بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ ناشر حضور پیدا می‌کنند و در نمایشگاه کتاب استان کردستان نیز حدود ۳۰۰ ناشر غیراستانی شرکت کرده‌اند. علاوه بر این، تعدادی ناشر خارجی و همچنین ناشران استان کردستان نیز در این رویداد فرهنگی حضور دارند.

وی با بیان اینکه تعداد ناشران حاضر در نمایشگاه امسال نسبت به دوره گذشته افزایش یافته است، گفت: نکته قابل توجه این است که تعداد ناشرانی که امسال در نمایشگاه کتاب استان کردستان شرکت کرده‌اند، نسبت به نمایشگاه سال گذشته، که هنوز جنگ اخیر اتفاق نیفتاده بود، بیشتر است.

معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران همچنین به حضور ناشران و مهمانان بین‌المللی از اقلیم کردستان اشاره کرد و افزود: حضور مهمانان بین‌المللی از اقلیم کردستان از دیگر نکات قابل توجه این نمایشگاه است.

محسنی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد فاصله میان مردم استان کردستان و اقلیم کردستان خاطرنشان کرد: دشمنان تلاش داشتند ارتباط مردم استان کردستان و کشورمان را با اقلیم کردستان قطع کنند، اما حضور مهمانان و ناشران اقلیم کردستان در این نمایشگاه نشان می‌دهد که پیوندهای فرهنگی و مردمی همچنان مستحکم است.

وی در پایان گفت: حضور مردم و فعالان فرهنگی کردستان و همچنین مهمانان اقلیم کردستان در این رویداد، پیام روشنی برای کسانی دارد که تلاش می‌کنند میان مردم منطقه و جمهوری اسلامی ایران فاصله ایجاد کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!