حالت تاریک
یکشنبه, 05 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
دو ماینر غیرمجاز در دیواندره توقیف شد
مدیر توزیع برق دیواندره:

دو ماینر غیرمجاز در دیواندره توقیف شد

مدیر توزیع برق دیواندره از شناسایی و توقیف دو دستگاه ماینر غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان دیواندره در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی کردتودی از شناسایی و توقیف دو دستگاه استخراج رمزارز غیرمجاز در یکی از واحدهای مسکونی این شهرستان خبر داد.

وی افزود: در پی پایش و بررسی‌های فنی مستمر شبکه عمومی توزیع برق شهرستان، دو دستگاه ماینر که به‌صورت غیرمجاز به شبکه برق شهری متصل شده بودند، شناسایی و توقیف شدند.

خسرویانی گفت: این تجهیزات در یک واحد مسکونی مورد شناسایی قرار گرفت و پس از توقیف، پرونده تخلف برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان دیواندره با اشاره به تبعات فعالیت غیرمجاز دستگاه‌های استخراج رمزارز، بیان کرد: استفاده غیرقانونی و پرمصرف از این تجهیزات می‌تواند موجب افزایش بار شبکه، آسیب به تجهیزات توزیع برق و لوازم برقی مشترکان و تشدید مشکلات ناشی از ناترازی انرژی شود.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشابه و فعالیت غیرمجاز در زمینه استخراج رمزارز، مراتب را از طریق شماره ۱۲۱ حوادث برق و همچنین پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

وی تأکید کرد: گزارش‌های مردمی نقش مهمی در شناسایی انشعاب‌ها و تجهیزات غیرمجاز و جلوگیری از تحمیل خسارت به شبکه برق و مشترکان دارد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!