حالت تاریک
چهارشنبه, 08 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
جانبازان، ذخیره‌های باارزش دانشگاه جهاد هستند
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دهگلان:

جانبازان، ذخیره‌های باارزش دانشگاه جهاد هستند

جانبازان، شهدای زنده‌ای اند که با تاسی از علمدار کربلا در راستای حفظ عزت و اقتدار کشور در برابر باطل ایستادگی و جان‌فشانی کردند و به همین سبب سالروز ولادت باسعادت حضرت ابوالفضل (ع) به‌عنوان روز جانباز در کشورمان نامیده شد.

مسعود اسدی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، اظهار داشت: روز جانباز، مناسبتی است که هر سال در ایران به‌پاس قدردانی از ایثارگری‌ها و فداکاری‌های جانبازان جنگ تحمیلی (دفاع مقدس) گرامی داشته می‌شود، این روز در تقویم کشورمان مصادف با چهارم شعبان، سالروز ولادت حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) است.

 رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دهگلان عنوان کرد: انتخاب این روز به دلیل جایگاه والای حضرت ابوالفضل (ع) به‌عنوان نماد ایثار، شجاعت، وفاداری و از خودگذشتگی در واقعه عاشورا است، جانبازان نیز با تاسی به این الگوی بی‌بدیل، در راه دفاع از وطن و ارزش‌های اسلامی، بخش قابل‌توجهی از سلامت جسمی و روانی خود را فدا کرده‌اند.

 نقش و جایگاه جانبازان در دفاع مقدس

وی در ادامه بیان کرد: جانبازان در دوران هشت سال دفاع مقدس، نقش حیاتی و بی‌بدیلی ایفا کردند. آن‌ها ستون‌های مقاومت، نمادهای ایستادگی و تجسم عینی شجاعت و ایثار در خط مقدم جبهه‌ها بودند.

 وی در ادامه مطلب افزود: مقاومت و پایداری: * جانبازان باتحمل سختی‌های طاقت‌فرسا، مجروحیت‌های عمیق و شرایط دشوار جنگ، روحیه‌ای پولادین از خود نشان دادند و در برابر دشمن ایستادگی کردند، این پایداری آن‌ها، موجب حفظ روحیه سایر رزمندگان و جلوگیری از تزلزل جبهه‌ها می‌شد.

 اسدی با اشاره به جانبازان به‌عنوان الگوی فداکاری، اذعان داشت: جانبازان، با ازدست‌دادن اعضای بدن، تحمل دردهای مزمن و مشکلات ناشی از جراحات جنگ، به نمادهای زنده‌ای از فداکاری و گذشت تبدیل شدند، آن‌ها درس مقاومت در برابر سختی‌ها و عشق به وطن را به نسل‌ها آموختند.

 رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دهگلان گفت: حضور جانبازان در جبهه‌ها و حتی پس از آن در جامعه، به‌عنوان یادگاران روزهای سخت، همواره مایه دلگرمی و تقویت روحیه دیگران بوده است، آن‌ها با صبر و استقامت مثال‌زدنی خود، الهام‌بخش بسیاری از افراد در مواجهه با مشکلات زندگی بوده‌اند.

وی ابراز داشت: جانبازان، سندهای زنده‌ای از دوران پرافتخار دفاع مقدس هستند، هر جانباز، داستانی از رشادت، ایثار و عشق به وطن را در خود نهفته دارد و یادآور حماسه‌های بزرگ ملت ایران در برابر تجاوز دشمن است.

 اسدی در ادامه تشریح کرد: حتی پس از پایان جنگ، جانبازان باوجود محدودیت‌های جسمی و رنج‌های حاصل از جراحات، همچنان در عرصه‌های مختلف جامعه، از جمله در جبهه‌های علم، فرهنگ و سازندگی، حضوری فعال داشته و به انقلاب و نظام خدمت کرده‌اند.

 وی در ادامه یادآور شد: رهبران انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و آیت‌الله خامنه‌ای، همواره از جانبازان به‌عنوان عزیزترین سرمایه‌های انقلاب و ملت یاد کرده و بر لزوم تکریم، حمایت و قدردانی از آنان تأکید داشته‌اند، روز جانباز فرصتی مغتنم برای بازنگری در جایگاه واقعی این عزیزان و ارج‌نهادن به از خودگذشتگی‌هایشان است.

 اسدی تصریح نمود: جانبازان با الهام از کردار و منش آن بزرگوار، درس فداکاری و شجاعت و وفا آموختند و در عمل نیز آن را به اثبات رسانیدند، این عزیزان در راه دفاع از اهداف مقدس اسلام، تا پای جان ایستادند و با اهدای بخشی از وجود خود، از حریم اسلام محافظت نموده، حماسه‌ای جاوید آفریدند.

 وی تأکید داشت: آن‌ها امروز نیز با حضور در صحنه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، علمی و ورزشی، از ارزش‌ها و اهداف انقلاب اسلامی دفاع نموده و با عمل به دستورات و احکام الهی، الگوی شایسته‌ای برای جوانان و همه مردم انقلابی به شمار می‌آیند.

 اسدی عنوان نمود: فضیلت جانبازان از شهدا هم بیشتر است، جانباز، کسی است که بعد از آن که قسمتی از بدنش را در راه خدا داد و عضو یا اعضای شهیدی را با خودش همراه کرد و در بقیه مدت زندگی و عمرش هم متقی و شکرگزار بود و عمل صالح انجام داد.

وی مشروح ساخت: ملت ایران با همه وجود مرهون تلاش و مجاهدت این ایثارگران است، چه ایثارگرانی که شهید شدند، چه ایثارگرانی که شهید یا جانباز شدند، آنهایی که زندگی دشوار جانبازی را برای عزیزان خودشان تحمل کردند و در بند دشمن جبار جرار، اسیر شدند، پدر و مادرها لحظه‌لحظه دوران اسارت را با خون‌دل تحمل کردند، اما فرزندان از اسارت برنگشتند و در همان جا شهید شدند.

جانبازان، ذخیره‌های باارزش دانشگاه جهاد هستند

 اسدی اعلام کرد: جانبازان، ذخیره‌های باارزش دانشگاه جهادند، جهاد لزوماً با شهادت همراه نیست، اما لزوماً با فُوز به رتبه مجاهدان و تقرب به پروردگار همراه است، میدان جهاد هم همه جاست هم در دفاع نظامی از کشور هم در دفاع سیاسی و آبرویی از کشور و هم در تلاش برای پیشبرد کشور و ملت که امروز مردم در این سنگر کار می‌کنند.

 وی تشریح نمود: یکی از دلایل بارزی که برای مقابله خصمانه جهان استکبار با اصول اسلام می‌توان برشمرد، پی‌بردن آنها به نقش و جایگاه ویژه این اصول در ایجاد روح ایثار و جانبازی است، چرا که اگر روح حاکم بر جامعه روح ایثار و جانبازی باشد هیچ روزنه نفوذی برای سلطه و منفعت جویی آنان باقی نخواهد ماند.

 رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دهگلان بیان نمود: جهان استکبار که این حقیقت را به‌روشنی دریافته است، تنها راه رسیدن به اهداف خود را در ازبین‌بردن این روح و فرهنگ می‌بیند و اگر در سمت‌وسوی حملات مختلف دشمن دقّت شود به‌خوبی پیداست که آنها حملات خود را متوجّه این هدف نموده‌اند.

 بهترین الگو برای جوانان

 اسدی اظهار کرد: جوانان و نوجوانان جامعه ما برای رشد و تعالی خویش، و برای دفاع از انقلاب اسلامی و ارزش‌های آن و برای استقامت در راه رسیدن به اهداف اسلامی خویش نیازمند الگوی مناسب هستند.

وی تأکید نمود: جانبازان قدرت‌های بسیاری را که خداوند متعال در روح و جسم انسان به ودیعه نهاده است به کار گرفتند و در میدان علم، مدیریت و ورزش، و نیز در بسیاری از مسائل دین و دنیا شگفتی آفریدند، لذا جوانان ایران در هر عرصه و رشته‌ای که وارد می‌شوند باید از جانبازان درس بگیرند و آنان را الگو و سرمشق خود قرار دهند.

 اسدی گفت: هشت سال دفاع مقدس دوران آزمایش بزرگ الهی بود و آنها که در آن میدان جان‌فشانی کردند، افتخار دنیا و آخرت را کسب نمودند. اما جانبازان دلاور، هیچ‌گاه مسئولیت خود را تمام شده تلقّی نمی‌کنند و تا لحظه وصال به جهاد و کوشش مشغول‌اند.

وی در ادامه اضافه کرد: جانبازان در دوران حماسه بینی دشمن را به خاک مالیدند و جامعه را نیز از نظر فکری متحول نمودند و جوانان را به سمت ارزش‌های معنوی و الهی سوق دادند و امروز که دشمن تمام قدرت خود را برای سرکوبی اعتقادات و ارزش‌ها مصروف داشته است، جانبازان در صحنه حضور دارند تا راهنمای جامعه و جوانان به‌سوی سعادت باشند.

 اسدی در پایان خاطرنشان کرد: جانبازان و ایثارگران پشتوانه بزرگ جامعه و انقلاب اسلامی ما هستند، آنان اگرچه پایشان را ازدست‌داده‌اند، اما ایستاده‌اند تا نام، یاد و فرهنگ شهیدان را زنده نگه دارند، اگرچه ممکن است دستی در بدن نداشته باشند، ولی همچنان علم‌داران این انقلاب‌اند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!