حالت تاریک
سه‌شنبه, 11 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
توزیع ۹۲ قلم کالا به مددجویان کمیته امداد
با هدف کمک به اقشار جامعه صورت گرفت؛

توزیع ۹۲ قلم کالا به مددجویان کمیته امداد

تعداد ۹۲ قلم کالای ضروری منزل و ۱۵۰ بستهٔ لوازم‌التحریر از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) با حضور مسئولان شهرستانی به مددجویان تحت پوشش این نهاد اهدا شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، بیش از ۹۲ عدد از اقلام و لوازم ضروری منزل و همچنین ۱۵۰ بستهٔ لوازم‌التحریر به حضور فرماندار، فرمانده سپاه ناحیه، رئیس کمیته امداد امام خمینی و سایر مسئولان ادارات سطح شهرستان دهگلان به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) این شهرستان اهدا گردید.

 فرماندار شهرستان دهگلان اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای کمک به اقشار ضعیف جامعه هدف، تلاش و زحمات زیادی را متحمل شده است که جدایی از سپاس و قدردانی مردم و مسئولان، قرب الهی را نیز به دنبال خواهد داشت.

 سودابه ضرغام‌نژاد عنوان کرد: از شاخصه‌های مهم کمیته امداد امام خمینی (ره) این است که علاوه بر توزیع اقلام کالاهای ضروری در بین مددجویان تحت پوشش این نهاد، فرهنگ‌سازی و دوره‌های آموزشی اشتغال و اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی با گام‌های مؤثر و مثبتی برای توانمندسازی خانواده‌ها در نظر خواهند داشت.

 فرماندار دهگلان در ادامه گفت: امیدواریم باهمت و تلاش بی‌وقفهٔ خادمان تلاش‌گر کمیته امداد، شاهد این باشیم که تعداد مددجویان تحت پوشش کاهش یابد.

 کمال ایزدی بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خویش توانسته است، بیش از ۹۲ کالای اساسی لوازم‌خانگی ضروری در بین خانواده‌های تحت پوشش این نهاد (تعداد ۹۲ خانوار) توزیع کند، کالاهای اساسی شامل یخچال، ماشین لباسشویی، بخاری، جاروبرقی و تلویزیون به ارزش ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال توزیع شد.

 رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان دهگلان اذعان داشت: یکی از نهادهایی که در زمینه ارائه خدمات به محرومان و اقشار ضعیف جامعه تلاش می‌کند، کمیته امداد است که در سرفصل‌های مختلف و در تمام امورات و نیازهای خانواده‌های تحت حمایت برنامه دارد و خدمت ارائه می‌دهد.

 ایزدی در ادامه افزود: حمایت از ۵۲۰ کودک یتیم و محسنین نیازمند دهگلانی نیز از طریق نهاد کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان دهگلان انجام می‌شود که در صورت پایین‌بودن سن کودک، مبلغ حمایت به‌حساب خود کودک اما با نظارت و مدیریت یکی از اقوام نزدیک کودک انجام می‌گیرد و در صورت اینکه سن مددجو یتیم به بیش از ۱۵ سال برسد، خود از حساب برداشت خواهد کرد.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: برابر دستورات داده شده از سوی سازمان کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور، خانوارهای دهک‌های یک الی سوم که توان مالی پایینی دارند، می‌توانند به تحت پوشش این نهاد دربیایند و مستمری دریافت کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!