رئیس اداره صمت مریوان خبر داد:
ارجاع ۱۷ میلیارد پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مریوان گفت: در پی بازرسیهای گسترده این اداره پرونده تخلفات اصناف به ارزش ۱۷ میلیارد ریال به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی کردتودی، گزارشی از عملکرد این اداره در بخش تنظیم بازار و امور اصناف شهرستان ارائه داد و اظهار داشت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان آمار ۹ ماهه این اداره بیش از ۵۴۵ مورد بازرسی در سطح شهرستان انجام داده که در سامانه سیمبا وزارتخانه ثبت شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان مریوان افزود: در نتیجه این بازرسیها تعدادی پرونده تشکیل گردیده که دو فقره از آنها به ارزش ۱۷ میلیارد ریال جهت اعمال قانون به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی همچنین با اشاره به فعالیتهای دو ماه اخیر، بیان کرد: با همکاری ادارات جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و فرمانداری ۳۵ گشت مشترک با اتاق اصناف در راستای پایش بازار برگزار شده است و در این بازرسیها ۳۷۵ مورد اخطار به واحدهای صنفی بهویژه واحدهای بدون پروانه صادر شده و همچنین بیش از ۵۰ واحد صنفی فاقد مجوز پلمپ گردیدند.
وی به کشفیات کالاهای اساسی در سطح شهرستان نیز اشاره کرد: بیش از ۱۰۷ کیسه آرد که با هماهنگی نیروی انتظامی کشف شده بود پس از ارجاع به تعزیرات حکومتی جهت توزیع مجدد در چرخه تولید و خبازیها به نانوایان بازگردانده شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مریوان در ادامه افزود: در این مدت بیش از ۲۰ تن برنج کشف و ضبط گردیده که با اولویت مناطق کمبرخوردار شهرستان در واحدهای صنفی توزیع شده و همچنین ۳۵ تن روغن جامد و مایع نیز کشف و همزمان در فروشگاههای سطح شهر بهخصوص در حاشیه شهر و مناطق کمتر برخوردار عرضه گردیده است.
وی در ادامه سخنان خود از اقدامات این اداره به همراه سایر نهادهای نظارتی در راستای تنظیم بازار و مقابله با احتکار خبر داد و اعلام کرد: در بازرسیهای اخیر مقادیری قابل توجهی از کالاهای اساسی کشف و به چرخه توزیع بازگشته است.
به گفته محمدی در دو ماه گذشته، با همکاری اتاق اصناف، جهاد کشاورزی و تعزیرات حکومتی ۴۵ گشت مشترک در سطح شهرستان انجام شده که در نتیجه این گشتها ۱۷۶ کارتن تخم مرغ احتکار شده توسط بازرسان کشف و ضبط گردید و در طول این مدت ۹۰ تن کالا برای تنظیم بازار توزیع شده است.
وی همچنین به راهاندازی غرفهای در نمایشگاه پارک شانو با هدف توزیع روغن و برنج همزمان با اجرای طرح سبد کالایی و عملیات اقتصادی دولت، اشاره کرد و گفت: بخشی از کالاهای کشف شده نیز از طریق این غرفه در اختیار شهروندان قرار گرفته است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مریوان همچنین از کشف و توزیع بیش از ۶ تا ۷ تن برنج احتکار شده در یکی از واحدهای صنفی خبر داد و علاوه بر این، با دستور مقام قضایی و همکاری تعزیرات حکومتی کالاهای احتکار شده از حدود ۱۰ تا ۱۵ واحد صنفی دیگر نیز کشف و در همان مراکز صنفی و سطح شهر توزیع شده است.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!