حالت تاریک
شنبه, 23 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
آگاهی مردم سد راه استکبار است
کارشناس مسائل سیاسی:

آگاهی مردم سد راه استکبار است

کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر اینکه مشکلات معیشتی و اقتصادی موجب اعتراض مردم شده بود؛ بیان داشت: یک عده سازمان یافته اعتراض را به اغتشاش، تخریب و کشتار مردم بی گناه کشاندند اما آگاهی به موقع مردم سد راه آنان شد.

فرهاد زمانی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی» با اشاره به رخدادهای ۱۸ و ۱۹ دی ماه اظهارداشت: این رویدادها بزرگترین عملیات تروریستی علیه کشور بود که هدفی بغیر از بی ثبات کردن آن نداشتند.

وی افزود:  عملیات تروریستی۱۸ و ۱۹ دی ماه ، خسارات جانی و مادی قابل‌توجهی به همراه داشت و نگرانی‌های امنیتی را در سطح کشور افزایش داد. 

کارشناس مسائل سیاسی گفت: بررسی‌های دقیق‌تر توسط نهادهای امنیتی و قضائی، حاکی از نقش گسترده گروه‌های مسلح آموزش‌دیده در این حادثه است.

زمانی تصریح کرد: تاریخ آمریکا نشان داده که زمانی این کشور در راستای تحقق اهداف و منافعی که داشته گام‌هایی برای حذف کشورهای دیگر از قدرت انجام داده است.

وی عنوان کرد: دولت آمریکا، آمریکای توسعه یافته را در خود می‌بیند و پیشرفت را حق این کشور می‌داند و باقی کشورها باید از آنان تبعیت کنند تا بتوانند به اهداف خود در جهان برسند.

زمانی ادامه داد: ترامپ جنایتکار در جنگ ۱۲ روزه شکست خورد و همین مقدمه شد برای اجرای جنگ ترکیبی با هدف ایجاد اغتشاش و تجزیه خاک جمهوری اسلامی ایران شد.

کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر اینکه مشکلات معیشتی و اقتصادی موجب اعتراض مردم شده بود؛ بیان داشت: یک عده سازمان یافته اعتراض را به اغتشاش ، تخریب و کشتار مردم بی گناه کشاندند.

وی تصریح کرد: هدف این گروه‌ها، ایجاد ناآرامی و بی‌ثباتی در کشور و تضعیف اقتدار ملی است.

زمانی گفت: از ابتدای تشکیل پایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تا کنون دشمنان در تلاش هستند تا هر فرصت و موقعیتی را به سمت خشونت و تروریسم بکشانند.

کارشناس مسائل سیاسی اعلام کرد: تقویت انسجام و وحدت ملی، هوشیاری و همه جانبه بودن دستگاه های امنیتی و قضائی مهمترین راه مقابله با تهدید جدی دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

زمانی بیان داشت: هیچ‌کس با این اعتراضات به خودی خود مشکلی ندارد، اما آنچه که قابل قبول نیست، سوءاستفاده از این اعتراضات برای ایجاد اغتشاش و بی‌ثباتی است و برخی افراد قصد دارند از این فرصت برای تبدیل اعتراضات به پدیده‌ای خشونت‌آمیز و خارج از کنترل استفاده کنند.

وی تاکید کرد: حضور بی سابقه مردم در راهپیمایی ۲۲ دی ماه با هدف حمایت از مقام معظم رهبری و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک بار دیگر نقشه شوم دشمنان قسم خورده انقلاب به سرکردگی آمریکای جنایتکار و رژیم منحوس صهیونیستی را نقش بر آب کرد.

کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: بعد از حضور با شکوه مردم در حمایت از آرمان های انقلاب این بار نوبت مسئولان است که با جدیت تمام و تلاش جهادی در راستای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم گام بردارند.

وی بیان داشت: توطئه‌های آموزش و تربیت اغتشاشگران تروریست خود بیان این موضوع است که دشمنان به خون ملت اسلامی تشنه هستند و از هر فرصتی برای ضربه به این ملت و کشور دریغ نمی‌کنند و آنان رشد و پرورش یافته بی‌رحمانی چون آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!