حالت تاریک
چهارشنبه, 08 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
مهار سریع حریق در پاساژ سپاه مریوان
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مریوان خبر داد:

مهار سریع حریق در پاساژ سپاه مریوان

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مریوان از مهار موفقیت‌آمیز حریق در پاساژ سپاه خبر داد و گفت: اعزام سریع تیم‌های عملیاتی از سرایت شعله‌ها به بافت تجاری شهر جلوگیری کردد.

محمدخالد رضوانی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری مریوان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «کردامروز»، اظهار کرد: در پی وقوع حادثه آتش‌سوزی در یکی از واحدهای بوتیک واقع در پاساژ سپاه، نیروهای عملیاتی سازمان آتش‌نشانی شهرداری مریوان با سرعت عمل بالا توانستند شعله‌های سرکش آتش را مهار کرده و از سرایت آن به سایر مغازه‌ها و بافت تجاری مجاور جلوگیری کنند.

وی گفت: اگرچه این حادثه منجر به خسارت جانی نشد و ساختار اصلی بنا حفظ گردید، اما به دلیل ماهیت بسیار اشتعال‌پذیر الیاف و پارچه‌ها، بخش بزرگی از اجناس سوخت و خسارت مالی سنگینی به این کسب‌وکار وارد شد و علت دقیق این حادثه هم‌اکنون در دست بررسی کارشناسان فنی قرار دارد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مریوان در ادامه با اشاره به حساسیت بالای مراکز پوشاک، نسبت به خطرات ناشی از عدم رعایت اصول ایمنی هشدار داد. 

وی با تأکید بر اینکه دقایق اولیه وقوع حریق، زمان طلایی برای مهار آن است، خاطرنشان کرد: کنترل مداوم اتصالات برقی و پرهیز از استفاده از چندراهی‌های پرمصرف در مجاورت البسه، از اصلی‌ترین گام‌های پیشگیری است.

رضوانی همچنین بر لزوم نصب سنسورهای تشخیص دود و داشتن کپسول‌های استاندارد در دسترس تأکید کرد و افزود: همچنین بازاریان باید از انباشت اجناس تا سقف و مسدود کردن مسیرهای تردد یا چسباندن پارچه‌ها به تجهیزات برق، به شدت پرهیز کنند.

وی در پایان با نگاهی به مدیریت ریسک، از تمامی اصناف خواست تا با استفاده از پوشش بیمه آتش‌سوزی، از سرمایه‌های خود در برابر خسارت‌های میلیاردی محافظت کنند و یادآور شد که رعایت این نکات ساده، تفاوت میان یک حادثه کوچک و یک فاجعه بزرگ خواهد بود.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!