حالت تاریک
شنبه, 23 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
تعرض به قرآن خط قرمز امت اسلامی است
امام جمعه مسجد جامع قبا مریوان:

تعرض به قرآن خط قرمز امت اسلامی است

امام جمعه مسجد جامع قبا مریوان گفت: تعرض به قرآن‌کریم خط قرمز امت اسلامی است و هرگونه بی‌احترامی به این کتاب آسمانی را اقدامی تحریک‌آمیز و برخلاف باورهای ریشه‌دار مسلمانان است که در هیچ چارچوب سیاسی یا رسانه‌ای توجیه نمی‌شود

ماموستا شریف ساعدی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «کردامروز»، نسبت به آنچه اهانت علی کریمی به قرآن کریم و اسلام عنوان شد واکنش تندی نشان داد و این رفتار را اقدامی تکان‌دهنده، غیرقابل‌قبول و برخلاف حرمت مقدسات اسلامی دانست. 

 امام جمعه مسجد جامع قبای مریوان تأکید کرد: این اقدام، صرفاً یک اظهارنظر تند یا موضع‌گیری سیاسی لحظه‌ای نیست، بلکه تعرضی مستقیم به کلام خداوند و حمله‌ای آشکار به مقدس‌ترین باورهای دینی مسلمانان در سراسر جهان به شمار می‌رود باوری که قرن‌هاست محور هویت و ایمان امت اسلامی بوده است.

ماموستا ساعدی با اشاره به جایگاه قرآن کریم به‌عنوان کتاب آسمانی بیش از یک و نیم میلیارد مسلمان، خاطرنشان کرد: این کتاب الهی هرگز نباید ابزار هیجانات زودگذر، منازعات رسانه‌ای یا تسویه‌حساب‌های سیاسی قرار گیرد و هر فردی که آگاهانه حرمت قرآن را هدف قرار می‌دهد، نه با یک شخص یا جریان سیاسی، بلکه با ایمان و اعتقاد یک امت درگیر می‌شود و چنین رفتاری می‌تواند پیامدهای عمیق و گسترده‌ای در میان جامعه مسلمانان بر جای بگذارد.

امام جمعه مسجد جامع قبای مریوان با محکوم کردن این اقدام، تصریح کرد: نه علی کریمی و نه هیچ فرد دیگری در جهان قادر نیست جایگاه قرآن را تضعیف کند، زیرا قرآن کلام مقدسی است که در قلب و جان مسلمانان جای دارد و حرمت آن ریشه در باورهای عمیق دینی دارد. 

وی با استناد به آیه «يُرِيدُونَ لِيُطْفِـُٔوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ» تأکید کرد: تلاش برای خاموش کردن نور الهی بی‌ثمر است و خداوند خود پشتیبان دین، کتاب آسمانی و کلام وحی است.

ماموستا ساعدی در ادامه با ابراز نگرانی از تکرار چنین رفتارهایی، ابراز امیدواری کرد فردی که این اهانت را مرتکب شده و هر شخص دیگری که قصد تعرض به ساحت قرآن داشته باشد هرچه سریع‌تر به حقیقت بازگردد و با توبه، پشیمانی و رجوع به ارزش‌های الهی از گفتار و رفتار خود فاصله بگیرد؛ چراکه خداوند همواره توبه‌پذیر، بخشنده و مهربان است.
 
 انتهای خبر/
 
 
 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!