کُردتودی اخبار کردستان، ایران و جهان

گزارش؛

سفره خالی رستوران ها/ 6 هزار شاغل صنف غذاخوری روی خط قرمز آسیب دیدگی

صنف غذاخوری، کردستان، کارگران

تعطیلی های اخیری که به دلیل شیوع ویروس کرونا بالطبع در استان کردستان نیز شاهد بودیم، ، 6 هزار شاغل صنف غذاخوری در سنندج را روی خط قرمز آسیب دیدگی قرار داده و شعب رستوران ها یکی پس از دیگری تعطیل می شوند.

به گزارش کُردتودی،  شیوع ویروس کرونا در اغلب بخش‌های اقتصادی و بازار تاثیر منفی گذاشته و این بخش را از رونق انداخته است چراکه با هشدارهای بهداشتی دست‌اندرکاران اغلب مردم این امور خود را متوقف کرده و تنها به گذران زندگی در حد تامین اقلام خوراکی روزمره اکتفا می کنند تا در قطع زنجیره همه گیری این بیماری نقش خود را ایفا کنند.

 

یکی از بخش هایی که به شدت تحت تأثیر بیماری کرونا قرار گرفته و کارگران مشغول در آنها و مسئولان آن را مستأصل کرده، رستورانهای فعال در سطح شهر است که به ناچار با نبود مشتری و برای رعایت مسایل بهداشتی مربوط به این ویروس دست از کار کشیده اند.

 


رستوران ها برخلاف همیشه پررونق نیستند


رستوران ها برخلاف همیشه پررونق نیستند و مشتری های دائمی شان به دلیل ترس از ابتلا به بیماری کرونا ترجیح می دهند به اماکن عمومی کمتر مراجعه کنند.

 

وضعیت در باشگاه های ورزشی و استخرها نیز دست کمی از رستوران ها ندارد. هر دوی صاحبان رستوران ها و باشگاه های ورزشی از این وضع بسیار گلایه مندند.

 

 

 

کرونا، ۶ هزار شاغل صنف غذاخوری در سنندج را بیکار کرد



رییس اتحادیه رستوران داران، تالارهای پذیرایی و اماکن عرضه غذای سنندج گفت: از ابتدای شیوع کرونا در سال گذشته تاکنون، ۶ هزار نفر از افراد شاغل در واحدهای صنفی زیر مجموعه این اتحادیه بیکار شده‌اند.


منصور خوش‌ابرواظهار داشت: از آغاز شیوع کرونا صنف‌های رستوران، ساندویچی، فست‌فود، جگری، کبابی، طباخی، قهوه‌خانه، چایخانه و سفره‌خانه چهار ماه تعطیل بوده و خسارت زیادی متحمل شدند.

 

وی با بیان اینکه کمک مالی به واحدهای صنفی زیرمجموعه این اتحادیه نشده است، اضافه کرد: اکنون این اصناف با ۵۰ درصد ظرفیت مشغول به کار است و افراد زیادی بخاطر این محدودیت شغل خود را از دست دادند.

 

رییس اتحادیه رستوران داران، تالارهای پذیرایی و اماکن عرضه غذای سنندج افزود: تاکنون حدود پنج درصد این اصناف موفق به دریافت تسهیلات و بیمه بیکاری شده‌اند که انتظار داریم دستگاه‌های مرتبط همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشند.

 

خوش‌ابرو یادآور شد: در حال حاضر یک هزار واحد صنفی زیرمجوعه این اتحادیه فعالیت دارند و از ۴۵ روز قبل از اعمال محدودیت‌های اخیر به صورت بیرون‌بر فعالیت داشتند.

 

وی با بیان اینکه این واحدها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به صورت بیرون‌بر می‌توانند فعالیت داشته باشند، گفت: قهوه‌خانه‌ها و سفره‌خانه‌ها تعطیل هستند اما این اصناف اگر هم فعال باشند فقط به صورت بیرون‌بر فعالیت دارند و عرضه چای هم ممنوع است.

 

رییس اتحادیه رستوران داران، تالارهای پذیرایی و اماکن عرضه غذای سنندج تاکید کرد: در صورت بی‌توجهی واحدهای صنفی زیرمجموعه به پروتکل‌های بهداشتی، با آنان برخورد و اقدام به پلمب واحد صنفی خواهیم کرد.

 

انتهای پیام/m.r

دوشنبه 19 آبان 1399 | 05:56

کد خبر : 38048

منتشر کننده : م ر/a

هیچ نظری ثبت نشده است!

کردتودی نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

نام *
 

کد امنیتی Captcha image
 
   

ADS

 

کُردتودی را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید