کُردتودی گزارش میدهد؛
بازدید نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران از بیمارستان کوثر سنندج/ فرشادان: افزایش 50 خانه بهداشت و شبانه روزی شدن درمانگاه زرینه اوباتو

نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی به منظور یررسی وضعیت خدمات رسانی و راهکارهای ارتقاء کمی و کیفی سرویس دهی بیمارستان کوثر سنندج از این مرکز بازدید کرد.
به گزارش کُردتودی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در جلسه بررسی نیازهای بیمارستان کوثر ضمن اعلام خبر افزایش روز افزون کمی و کیفی خدمات این مرکز گفت: بیمارستان کوثر در روزهای پایانی سال 95 افتتاح شد که در آن زمان تنها بخشهای جراحی، گوش و حلق و بینی، اورولوژی و اورژانس فعال بود اما امروز دایره خدمات درمانی بیمارستان گسترش یافته و هر روز شاهد افزایش تعداد خدمات و مراجعه افراد هستیم به طوری که در فاز اول تعداد مراجعین به اورژانس 1148 نفر بود اما در پایان مهر ماه امسال این رقم به 6 هزار و 70 نفر، تعداد افراد بستری از 107 نفر به 305 نفر، جراحی به 1307 مورد و مراجعه به درمانگاه به 4 هزار و 598 مورد رسیده است.
دکتر سیامک واحدی افزود: از نظر امکانات، تخت، ساختمان، دارو و تجهیزات هیچ کمبودی نداریم اما از نظر کادر پزشکی و پرستار با کمبود مواجه هستیم و نیاز به حمایت نمایندگان مجلس از وزارت بهداشت داریم زیرا در این صورت مشکل استانها نیز حل خواهد شد.
واحدی تصریح کرد: مدیریت دانشگاه علوم پزشکی کردستان و همکاران اداری، درمانی و بهداشتی با تمام توان خود در تلاشند تا کمبودهای مذکور خللی در خدمات رسانی به مراجعین و بیماران ایجاد نکند.
نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حمایت همه جانبه مجلس از حوزه درمان کشور گفت: طرح نظام سلامت کشور نقطه قوت و درخشان در کارنامه دولت است اما در جای خود مشکلات و نارسایی هایی دارد که اگر حل نشود با شکست مواجه می گردد.
دکتر مهدی فرشادان افزود: بسیاری از مراکز درمانی و بیمارستانهای کشور به علت کمبود اعتبارات با افت کیفی و کمی در خدمات درمانی روبرو هستند.
وی اعلام کرد: قرار شد که 10 درصد از اعتبارات طرح هدفمند سازی یارانه ها و 1 درصد از طرح مالیات بر ارزش افزوده به حوزه درمان اختصاص یابد و از این منابع به عنوان منابع پایدار برای تقویت بخش درمان استفاده گردد اما دولت تا کنون به این قانون عمل ننموده و تنها نصف آن را تخصیص داده است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: من در جلسات کمیسون درمان و بودجه مجلس پیشنهاد دادم تا رقم ارزش افزوده ار 1 درصد به 5 درصد افزایش یابد که این پیشنهاد در جلسات مورد استقبال اعضاء قرار گرفت که در صورت نهایی شدن خدمتی بزرگ برای ارتقاء سطح کمی و کیفی درمان خواهد شد.
فرشادان ضمن برشمردن فعالیتهای خود در زمینه افزایش سهم کردستان از اعتبارات و امکانات درمانی کشور گفت: من به شدت دنبال افزایش سهم استان از اعتبارات و امکانات حوزه درمان هستم و دستورات مهمی از وزیر بهداشت گرفته ام که برای رسیدن به این اعتبارات نیاز به ایجاد یک تشکیلات پیگیری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان دارد تا سریعا تحقق یابد.
وی افزود: اخذ موافقت دادن 3 میلیارد تومان کمک نقدی، افزایش 50 خانه بهداشت و شبانه روزی نمودن درمانگاه زرینه اوباتو از اهم دستورات اخذ شده از وزیر محترم است.
انتهای پیام/a.p
شنبه 20 آبان 1396 | 11:32
کد خبر : 27459
حامد پاسخ یکشنبه 21 آبان 1396 | 12:47
کاش آقای فرشادان کمی هم به حرف کارمندان قراردادی این استان که در ادارات دیگر چندین ماه است حقوق نگرفته اند توجهی می داشت و دردشان را حل میکرد. داد از این تبعیض حقیقتا
کردتودی نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
پیشنهاد سردبیر:
حادثه آتش سوزی تالار عروسی و لزوم ايجاد دپارتمان «اچ.اس.ای» در شهرداری سقز
مرخصی «جهرمی» مسبب قطعی 10 روزه اینترنت در کشور/ دستگاه قضا به خسارتهای وارد آمده به مردم و کشور ورود میکند؟
لحن صحبت رئیس جمهور با مردم تمسخرآمیز است
عفو و بخشش از نوع خدمت بی منت
افزایش قیمت بنزین با چه قیمتی؟
چرا دولت روحانی تصمیم گرفت اینترنت را در کشور محدود کند؟
پیشرفت کنونی ایران محصول چهل سال بی اعتمادی به آمریکا است/ تا زمانی که مقاومت در ایران جاری باشد سربلند هستیم
چهره بزک کرده آمریکایی ها قابل اعتماد نیست/ استفاده از ظرفیت های داخلی در دستور کار دولت قرار گیرد
ضامن بقا و موفقیت یک نظام سیاسی رأی و نظر مردم است نه خواست و مطالبه ابرقدرت ها
5 کیلومتر راه روستایی از سال 83 تاکنون منتظر آسفالت است!
گوناگون:
امکان پشتیبانی و استفاده مشتریان ایرانسل از کد دستوری#۲۰۲۰* فراهم شد
مهمترین جاذبه های هند و چین
جاذبه های گردشگری دنیا
سیستم پایش پسماند در محل دفن پسماند سنندج نصب و راهاندازی شد
مشکلات جسمانی در پرواز با هواپیما و راهحلهای آنها
گزارش و تحلیل:
ذوق زدگی ظریف گونه شهردار و اعضای شورای شهر سنندج از دیدار با یک سفیر اروپایی!
استاندار: ساماندهی به صورت گام به گام اجرا شود/ شهردار: عاملین ساخت و ساز غیرمجاز عدهای ارازل و اوباش هستند
شرایط سخت و بحرانی معیشتی مردم و سکوت فرصت طلبان کردستان!
اینجا بازار آصف است، قلب تپنده کُردستان!
درس خواندن با چشمهای بیسو!
مدیریت شهری سنندج اصلی ترین قربانی بلامنازع بازی سیاسی برستادیها!
شهروند پاسخ شنبه 20 آبان 1396 | 14:51
من نمی دانم آقای فرشادان از چه چیز بیمارستان بازدید بعمل آورده ولی جهت اطلاع ایشان و مدیر کل محترم دانشگاع علوم پزشکی، این بیمارستان به یک بازداشتگاه بیشتر شبیه است تا بیمارستان. نگهبانان و برخی از پرسنل این بیمارستان، دانش چگونگی برخورد با ارباب رجوع را ندارند و با زبان زور و بی احترامی با مردم برخورد می نمایند. خلاصه اینکه احترام به ارباب رجوع در این بیمارستان هیچ محلی از اعراب ندارد و بیمارستانی که با سرمایه همین ملت ساخته شده، دارد به مردم زور می گوید. بیماران با وجود بیماری و داشتن سرم و تجهیزاتی که به بدنشان وصل شده، برای دیدار با عیادت کنندگان به محل درب ورودی مراجعه می کنند که آبروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان را بکلی می برد و جای ایراد دارد. چرا بستگان بیمار نباید بتوانند برای عیادت بیمارشان که هیچگونه محدودیتی برای عیادت نیز ندارد پیش او بروند؟ من شخصا دلیل این نوع برخوردها و رویه های ناصحیح را از یکی از نگهبانان پرسیدم که می گفت: ما می خواهیم این فرهنگ را جا بیندازیم که مردم برای عیادت به بیمارستان نیایند و این بیمارستان را باکلاس نگه داریم! یادمان نرود که چنین بیمارستانی مثلا می خواهد یک بیمارستان بین المللی باشد! ☺☺☺☺☺