Go Up
kurdtoday
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان:گروه : اقتصادی

مردم مرغ با وزن و سن پایین مصرف کنند/مرغ با سن بالای 42 روز موجب ایجاد مقاومت‌های آنتی‌بیوتیکی می‌شود

مصرف مرغ با وزن کم، ایجاد مقاومت آنتی بیوتیکی، آنتی بیوتیک، مصرف مرغ، مرغداری کردستان، گوشت مرغ، قیمت گوشت مرغ، سازمان جهاد کشاورزی کردستان، کریم ذوالفقاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: در صورت استفاده آنتی بیوتیک در مرغ با سنین بیش از 42 روز،  ماندگاری  آن در جگر، کلیه، سنگدان و دیگر اندام های مرغ بیشتر می شود. که در صورت استفاده  از این مرغ ها باعت ایجاد مقاومت های آنتی بیوتیکی در افراد جامعه می شود.

به گزارش کُردتودی، کریم ذوالفقاری در جلسه شورای  معاونین سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه ما اکنون مازاد بر نیاز بازار استان گوشت مرغ تولید می‌کنیم،  افزود: با کاهش وزن و سن مرغ می توانیم عرضه و تقاضا را به حد مطلوب خود برسانیم.

 

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما وارد کننده گوشت قرمز 100 تا 120 هزار تن در سال هستیم که این امر می تواند ضد سیاست های اقتصاد مقاومتی در کشور باشد.

 

ذوالفقاری گفت: با توجه به اینکه امروز گوشت قرمز به یکی از اصلی ترین اقلام مصرفی سبد خانواده ها تبدیل شده است، افزود این مسئله  می تواند بر سلامت جامعه تاثیر گذار باشد و کلسترول بالا افراد جامعه را به دنبال داشته باشد.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با عنوان اینکه تمام خانواده ها توانائی خرید گوشت قرمز را ندارند، افزود: یکی از راهکارهای تامین پروتئین مورد نیاز خانوارها تولید گوشت سفید با قیمت مناسب در جامعه است.

 

وی ادامه داد: باید وزن و سن مرغ تولیدی کاهش پیدا کند تا  کیفیت گوشت سفید را به حد اکثر ممکن برسانیم و در به دنبال عرضه مرغ سالمتر مصرف سرانه گوشت مرغ  بالاتر رود.

 

ذوالفقاری با تاکید بر اینکه  عزمی راسخ در  وزارت جهادکشاورزی برای کاهش سن و وزن مرغ وجود دارد، افزود: باید ستاد کاهش وزن مرغ در استان و شهرستانها با حضور متولیان بخش، نمایندگان فرمانداری ها، دامپزشکی، صنایع و معادن و اصناف هر 20 روز  تشکیل شود.

 

ذوالفقاری تشریح کرد: مرغ تا سن 42 روز نیاز چندانی به آنتی بیوتیک ندارد و بعد از سن 42 روز میزان احتمال ابتلا به بیماری در مرغ بیشتر شده و به مصرف دوز بیشتری از آنتی بیوتیک در مرغ  نیاز می شود.

 

وی ادامه داد: در صورت استفاده آنتی بیوتیک در سنین بیش از 42 روز،  ماندگاری  آن در جگر، کلیه، سنگدان و دیگر اندام های مرغ بیشتر می شود. که در صورت استفاده  از این مرغ ها باعت ایجاد مقاومت های آنتی بیوتیکی در افراد جامعه می شود.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در پایان عنوان کرد، مرغی که وزن و سن کمتری دارد سالمتر از مرغ با وزن و سن بالا تر است، و بحث کاهش سن و وزن مرغ کاملاً در راستای اجرائی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی قرار دارد چون نه تنها هدف تامین گوشت مرغ سالم است بلکه کاملاً اقتصادی و در راستای حمایت از تولید کننده و مصرف کننده می باشد.

 

انتهای پیام/a.p

دوشنبه 20 دی 1395 | 16:44

کد خبر : 21840

منتشر کننده : a.p

نظرات :

هیچ نظری ثبت نشده است!

کردتودی نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

نام *
 

کد امنیتی
 
   

به انتخاب سردبیر

بیشتر ...

مقـالـه / یادداشت

بیشتر ...

ADS

کانال رسمی کردتودی در تلگرام

سنه بازار

ADS

ADS

ADS

ADS